LTC, Beograd

LTC, Beograd

    z

    Servis

    Ne želite više da se bavite viljuškarima i kvarovima? Muče vas serviseri jer su svi isti? Sve što očekujete je da vaš viljuškar bude operativan i bezbedan za upravljanje? Na osnovu čega birate vaše servisne partnere? Kako merite uspeh servisne službe zadužene za vaše viljuškare? Voleli biste da sve možete da pratite elektronskim putem?

    Prateći zahteve posla kreirali smo servisni sistem kako bismo u potpunosti bili u koraku sa zahtevima tržišta. Najvažniji tehnološki segment servisnog sistema predstavlja LogiMind (specijalizovani softver) uz čiju pomoć imamo kompletan pregled procesa i kontrolu nad svim viljuškarima koje održavamo. Servis je dobar samo kada je vaše vozilo u potpunosti operativno i spremno za upotrebu. Naši obučeni i visokokvalifikovani servisni tehničari su potpuno posvećeni što brzem i kvalitetnijem osposobljavanju mašine za ponovni rad.

    Uz bogato iskustvo i tehničko znanje tehničara, STILL programi obuke u proizvodnim pogonima osiguravaju da njihovo stručno znanje uvek bude u toku sa najnovijim modelima i standardima. LTC inženjeri su kreirali optimizovane procese popravke za svaki tip vozila, kao i transparentan sistem kontrole za sve segmente post-prodaje osiguravajući na taj način kontinualno unapređenje što direktno omogućava da vaša operacija manje stoji.