LTC, Beograd

LTC, Beograd

  z

  Oprema za skladišta

  Vaše skladište ima mnogo različitih opreacija? Kako znate da ih radite na najefikasniji način? Kako znate da ste iskoristili sve resurse za unapređenje? Da li o ovome razgovarate sa vašim postojećim dobavljačem?

  MOVEXX

  Premeštanje kolica za kupovinu, bolničkih kreveta, industrijskih kolica i kontejnera sa točkovima je dugotrajan, težak i često ergonomski neopravdan posao i samim tim izazov za bilo koju kompaniju. Movexx pretvara ovakve izazove u kreativno rešenje za logistička „uska grla’’ i fizičke napore. Dakle, možete raditi pametnije, uz veću učinkovitost i niže troškove (lečenja bolesti) kao rezultat. 

  Kompaktni električni tegljači vrlo jednostavni za korišćenje pomoću kojih ćete prevesti materijal u kontejnerima i kolicima od tačke A do tačke B bez fizičkog napora. Movexx električni tegljači omogućuju da radite brže i učinkovitije uz smanjenje troškova unutrašnje logistike.

  SWEDMACH

  Iskustvo i kontinuirani razvoj omogućili su nam da na jednom mestu ponudimo proizvode za rukovanje materijalom najvišeg kvaliteta, sigurnosti i učinkovitosti koji se može dobiti na tržištu uz najbolje cene. Katalog sa preko 700 proizvoda olakšava da izaberete proizvod u skladu sa Vašim potrebama i željama. Možete birati iz niza kategorizovanih proizvoda, kao što su ormari i police za skladištenje opreme, kolica za alat, kasete za kartoteke, ormari za računare, dizalice i platforme za burad, kontejneri sa otvarajućim dnom, korpe za rad na visini, ručni i elektro paletni viljuškari, transporteri, podižući radni stolovi, dodatna oprema za viljuškare, snežni plugovi i još mnogo toga.

  Naši stručnjaci će Vam pomoći da pronadjete pravo rešenje za Vaše logističke problema uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe. Svi naši proizvodi odlikuju se vrhunskim kvalitetom po veoma konkurentnim cenama. Zato ne oklevajte već nas kontaktirajte.