LTC, Beograd

LTC, Beograd

    z

    Prodaja guma

    Čini vam se da su sve gume iste i da tu ne postoje velike razlike u kvalitetu? Fokus vam je samo na ceni? Niste razmišljli da testirate gume? Ne verujete da vam kvalitet gume može pomoći ako vam je podloga za rad veoma loša?

    Monarch M2 je premium član Trelleborg linije punih guma, koji u sebi obuhvata svo znanje i stručnost kompanije Trelleborg po pitanju dizajna guma i proizvodnje, kako bi se stvorila najbolja i najotpornija Monarch M2 guma. M2 guma je osmišljena tako da pruži izuzetne performanse tokom celokupnog radnog veka u zahtevnim okruženjima, sa većom otpornošću na oštećenje i trošenje, što je izdvaja od ostalih proizvoda u svojoj klasi. 

    Mastersolid guma je osmišljena tako da pruži dobre celokupne performanse i troškove. Mastersolid je pouzdan proizvod sa kojim ćete uštedeti novac od kupovine pa sve do zamene. Izrađena od kvalitetnih smesa gume. Ova guma je otporna na trošenje i abrazije, ima izuzetno nizak otpor i povećanu apsorpciju udara, što pruža pouzdan proizvod bez potrebe za održavanjem. Četvorougaoni profil i funkcionalne šare pružaju dobru stabilnost, opcionalnu udobnost vožnje i povećanu efikasnost.