LTC, Beograd

LTC, Beograd

  z

  Gume i felne

  Pitate se koje su gume najbolje za vaše viljuškare? Niste sigurni kada bi trebalo da zamenite gume i koji je njihov vek trajanja? Da li je premium guma uvek pravo rešenje? Niste razmišljali o tome da profesionalcima za gume prepustite brigu o gumama na viljuškarima?

  Wheel Systems predstavlja jedan od modula u okviru IDMS sistema poslovanja. Trelleborg, koji predstavlja osnovni brend ovog modula je omiljeni globalni dobavljač za najveće svetske proizvođače originalne opreme za rukovanje materijalima. Trelleborg se fokusira na dizajniranje premijum proizvoda koji zadovoljavaju izazove agresivnih aplikacija današnjice. Dizajn naših guma se oslanja na četiri kamena temeljca učinkovitosti: energija, životni vek gume, udobnost i stabilnost. Fokusirajući se na ove performanse, u mogućnosti smo da stvorimo proizvod koji će krajnjem korisniku isporučiti jedinstvenu najveću vrednost. 

  Mi verujemo u korak dalje: kreiranje, dodavanje i isporuka vrednosti kroz IDMS – (Ne) zavisni modularni sistem. Od dizajna gume do poslednjeg dana upotrebe, Trelleborg i LTC se fokusiraju da obezbede da krajnji korisnik dobije jedinstvenu vrednost. Kao kompanija, Trelleborg ide korak dalje da isporuči premijum proizvod. Mi smo fokusirani na pružanje najveće ukupne vrednosti vlasništva, umesto da ponudimo gume koje neće ispuniti operativne i izvođačke zahteve. Cenimo naše klijente i razumemo da zastoj u logistici može da ima veliki uticaj na krajnje poslovanje kompanije.

  Od kritične je važnosti da znate kada treba da zamenite industrijske gume. Ako ih zamenite prerano, rizikujete nepotreban trošak, a ako ih zamenite prekasno, rizikujete bezbednost mašine i rukovaoca. Trelleborg Wheel Systems je razvio inovativno rešenje za naše premijum gume, koje omogućava operatorima i menadžerima transporta da uz 100% sigurnosti znaju kada treba zameniti gume. Ovo inovativno rešenje nazivamo Pit Stop Line. Ako odaberete Pit Stop Line, to znači da ćete iskoristiti ceo životni vek guma i smanjiti broj zamena gume za do 20%.