LTC, Beograd

LTC, Beograd

    z

    Konsalting usluge

    Nikada niste razmišljali koja je glavna uloga konsultanta? Većina klijenata veruje da je jedini zadatak konsultanta da unapredi poslovanje. Vi niste istog mišljenja? Šta mislite o tome da konsultant ima drugačiji pogled na vaš biznis nego vi? Ne mislite da je to velika prednost? Kako procenjujete da li vam treba pomoć konsultanta ili ne?

    Informacione tehnologije menjaju oblike industrija i načine na koje one ostvaruju profit. Analiziranjem generičkog lanca vrednosti, uvideli smo određene anomalije koje direktno utiču na modele unapređenja kvaliteta usluga i procesa u okviru unutrašnje logistike. Mi posmatramo unutrašnju logistiku na drugi način. Naš fokus je na zahtevima biznisa koji se svakodnevno pojavljuju. Upravo iz tog razloga, zajednički zadatak je da posao bude urađen. Modelom analize posla uvideli smo strateške prednosti u okviru unutrašnje logistike.

    Prosečnog korisnika u suštini ne zanima brend viljuškara ili tehnička specifikacija opreme sa kojom radi ili pak kako vizuelno izgleda mašina. U najvećem broju slučajeva korisnik za posao ima zadatak da prenese određeni teret od tačke “A” do tačke “B” uz najoptimalnije troškove, što kraće vreme, što manji vremenski zastoj i što je najvažnije, na bezbedan način po sebe i okolinu. Najveći akcenat je na ekonomskim i vremenskim uštedama na osnovu kojih potpuno trasformišemo ulogu i značaj unutrašnje logistike.