LTC, Beograd

LTC, Beograd

  z

  Novi Still viljuškari

  Razmišljate da kupite ili da iznajmite nove STILL viljuškare? Niste sigurni koja tehnička specifikacija odgovara vašim potrebama posla? Rekli su vam da je elektro viljuškar ekonomičniji nego gasni ili dizel viljuškar, a vi imate potpuno drugu računicu? Možda vam nov viljuškar uopšte nije potreban u ovom trenutku? Ako i vi imate slične simptome, možda su se stekli uslovi da nas kontaktirate?

  Već duže vreme STILL spada u vodeće svetske proizvođače viljuškara, skladišne tehnike i tegljača, kao i sistema unutrašnje logistike. Glavni razlog za to je konstantan fokus na vrednosti koje čine posao lakšim i efikasnijim. U isto vreme, inovativne usluge kao što su napredni MMS, upravljanje flotom i mnoge druge, stoje čvrsto u sinergiji sa tehnološkim inovacijama upotpunjavajući celinu koja obezbeđuje vrhunsku efikasnost u unutrašnjoj logistici.

  Elektro viljuškari

  STILL elektro viljuškari zasnivaju se na skoro 100 godina stručnosti u elektrici. Oni se odlikuju visokim performansama i niskim troškovima eksploatacije, što ove viljuškare čini veoma populanim u industriji. STILL elektro viljuškari nude maksimum radne sigurnosti, konformnosti i funkcionalnosti. Bilo da se odlučite za naprednu Li-Ion tehnologiju ili za konvencionalne olovne baterije, STILL viljuškari se odlikuju dugom autonomijom rada, što je rezultat specijalno kreiranih modela u kojima viljuškar može da radi. Modeli viljuškara u ovom segmentu su: RX20, RX50 i RX60.

  Dizel i gasni viljuškari

  Moćna, efikasna, niska emisija. Opremljeni najsavremenijom tehnologijom motora, dizelski i TNG viljuškari RX70 iz STILL-a, pružaju visoke performanse u svakoj situaciji. Oni nude najbolje moguće performanse u bilo kojoj klasi nosivosti, od kompaktnih do masivnih viljuškara. Zahvaljujući kapsuliranim komponentama oni su uvek spremni, čak i u prašnjavim ili vlažnim sredinama. Dizelski viljuškari se predstavljaju kao izuzetno efikasni potrošači: potrebno im je do 17% manje goriva od svojih najboljih konkurenata. Savršena interakcija između čoveka i mašine, zasnovana na dobro promišljenoj ergonomiji, obezbeđuju udoban rad.

  Skladišni viljuškari

  Kompaktni električni niskopodizni paletni viljuškari iz STILL-a pomeraju vaš horizontalni transport. Čak i u najužim prostorima uverajaju vas u visoke performanse preciznim manevrisanjem. Bilo da tražite klasičan niskopodizni paletni viljuškar ili zahtevate platformu ili kabinu za mogućnosti dugačkih voznih distanci STILL nudi savršen model za svaku primenu. Ne samo za premeštanje robe već i za zdrav i udoban rad koji dobijate postojanjem modela sa promenjivim radnim visinama koje se mogu prilagoditi na čak 760 mm. Sve serije poseduju intuitivan rasporedom kontrola. Na ovaj način možete se u potpunosti koncentrisati na kretanje i kontrolu tereta, umesto da vodite računa o samom viljuškaru. Pored toga, postoje mnoge karakteristike koje su dostupne samo kod STILL-a, kao što je inovativna OPTISPEED funkcija ili moderna STILL Li-Ion tehnologija.

  Sa STILL viljuškarima visokog dizanja uvek ćete imati obe ruke u organizaciji vašeg skladišta. Čak i u najmanjim prolazima lako ćete podići do dve tone sa ovim kompaktnim viljuškarima, kao i još mnogo toga. Zahvaljujući visokim rezidualnim kapacitetima, moći ćete da zgusnete svoje skladište kako biste na najbolji način iskoristili raspoloživi prostor. Koristite visinu skladišta od preko pet metara. Modeli sa platformama sa vazdušnim vešanjem i vrhunskim brzinama vožnje do 10 km/h garantuju brz i pouzdan transport paleta i na dužim udaljenostima. Električni paletni viljuškari nisu samo brzi i snažni - oni su i izuzetno inteligentni. Na primer, opcioni dijagram opterećenja na EXV vam pokazuje koliko je moguće podići trenutni teret. Osim toga, postoje i pametni sistemi za asistenciju kao što je Curve Speed Control. Ovaj sistem automatski kontroliše brzine u krivinama, tako da ćete se uvek kretati brzo i sigurno.

  Komisionari

  Komisioniranje robe predstavlja jednu od najraznolikijih oblasti u logistici. STILL vam nudi širok spektar inovativnih horizontalnih i vertikalnih komisionera, koji vam omogućavaju da efikasno rešite svaki zadatak. Bez obzira na profil aplikacije u STILL-u ćete naći komisioner koji optimalno odgovara vašim zahtevima. Sa STILL vertikalnim komisionerima moći ćete da izaberete teret na visini od 12 metara u prostranoj kabini, i u isto vreme bićete u mogućnosti da veoma lako pokupite robu sa prvog nivoa sa STILL OPX. Takođe, sa ovim komisionerom moći ćete da prebacite teret do 2500 kg pri brzinama do 14 km/h. STILL iGo neo CX 20 prati svaki korak svog operatera - to je prvi autonomni viljuškar za komisioniranje. Bez obzira na vaše potrebe, dvoslojni rad za rukovanje lomljivom robom, ili posebno dugačke viljuške za manipulaciju nezgrapne robe. Zahvaljujući modularnom sistemu i velikom izboru opcija, imaćete na raspolaganju prilagođeni viljuškar koji precizno odgovara vašim zadacima. 

  Skladišni bočni viljuškari

  STILL skladišni bočni viljuškari nisu samo izvanredni zbog visine dizanja od 13 metara. Činjenica da zahvaljujući ogromnim preostalim kapacitetima mogu podići do 1000 kg do ove visine je samo mali kamen u velikom mozaiku dodatne vrednosti ovih mašina. Osim velike ekonomske opravdanosti, snažnog pogona i odličnih voznih karakteristika, korisnici mogu dobiti jedinstvene karakteristike koje su dostupne samo za STILL viljuškare. To uključuje i aktivnu stabilizaciju opterećenja (ALS) zahvaljujući kojoj ćete biti mnogo brži u manipulaciji robom. Vreme čekanja ispred regala će se smanjiti do 80%. 

  Regalni (VNA) viljuškari

  Individualnost i funkcionalnost za vrhunske zahteve: sa STILL visokoregalnim viljuškarima MX-X i GX-Q, pristupate obema stranama prolaza u vašem visokoregalnom skladištu bez potrebe za okretanjem viljuškara - vrhunske performanse u uskim prolazima. Ovi viljuškari ne podižu samo viljuške, već i kabinu sa fleksibilnim konfiguracijama do visine skladištenja od preko 18 metara. Na ovaj način ovi viljuškari omogućavaju da ručno prikupite pojedinačne artikle kao i skladištenje i preuzimanje kompletnih paleta. Svaki visoki regal je drugačiji. Zahvaljujući modularnom dizajnu STILL visokoreganli viljuškari imaju individualan odgovor na svaku aplikaciju. Kapaciteti opterećenja do 1,5 tona i maksimalne brzine od 14 km/h samo su jedan od aspekata ogromnih mogućnosti ovih mašina.

  Vučna vozila i tegljači

  Moćna i pametna vučna vozila i tegljači kompanije STILL. Brodogradilišta, avionska i automobilska industrija, kao i njihovi dobavljači, već godinama veruju u prednosti STILL vičnih vozila i tegljača. Isto toliko međunarodnih železničkih stanica i aerodroma. Nije ni čudo: sa i bez prikolica, tegljači i vučna vozila su idealni za internu manipulaciju materijalima na srednje i velike udaljenosti. Svejedno da li trebate da se vučete do 25 tona ili da podignete osam tona na platformi, vi ćete biti oduševljeni voznim karakteristikama, kapacitetom i efikasnošću ovih vučnih vozila i tegljača. Inovativne karakteristike će kreirati značajnu razliku u vašem radu. Na primer, indikator STILL Camp koji vas u realnom vremenu obaveštava o trenutnom nagibu na kome vozite. STILL vučna vozila i tegljači su razvijeni kako bi vaš rad bio što lakši, ekonomičniji i sigurniji.

  Sve viljuškare koje prodajemo možete videti preko ovog linka: NOVI VILJUŠKARI.