LTC, Beograd

LTC, Beograd

  z

  O nama

  Potreban vam je pouzdan partner iz oblasti logistike koji će obezbediti kvalitetna rešenja, opremu i mašine? Na pravom ste mestu, LTC je kompanija koja sarađuje sa i radi za najpoznatije srpske i svetske kompanije.

  Mi predstavljamo LIFT TRUCK CO, kompaniju čija je osnovna delatnost unapređenje efikasnosti i smanjivanje rizika u segmentu unutrašnje logistike.

  Posedujemo vrhunsku metodologiju pomoću koje sagledavamo vaš biznis, vaše procese, vaše potrebe i zato verujemo da za potencijal saradnje sa nama su uglavnom simptomi kao na primer:

  • Česti kvarovi viljuškara i njihovo odsustvo iz proizvodnog procesa što direktno utiče na smanjenu produktivnost u proizvodnim i skladišnim operacijama
  • Povećani troškovi energenata usled nestabilne cene TNG-a, neodgovarajućeg kvaliteta, kao i lošeg sistema snabdevanja
  • Odsustva radnika sa posla usled zdravstvenih problema, kao i povećan umor i pad koncentracije prilikom većih fizičkih napora tokom sezone što može dovesti do povećanja grešaka u radu
  • Dug period čekanja servisera da izađe na teren, što vas ostavlja bez operativnog sredstva za rad i samim tim se izlažete riziku da vam propadne roba
  • Dobavljači sa kamionima koji čekaju na utovar/istovar robe i za to mogu aktivirati penale za produženo čekanje
  • Problemi u komunikaciji između naručenih i urađenih radova, što dovodi do problema u kontroli i samom poverenju sa dobavljačem
  • Neplanirani troškovi servisiranja izazvani lošim redovnim održavanjem viljuškara
  • Povećano odsustvo viljuškara iz procesa rada usled čestih kvarova koji su mogli da se otklone prilikom preventivnih servisa.

  Na koji način to rešavamo? Dijagnostikom, razumevanjem i implementacijom, jer smo vremenom shvatili da je najlakše prodati nekom, ali da je najzahtevnije razumeti i kako poboljšati nečije poslovanje. Zato posedujemo originalno rešenje u vidu IDMS-a. IDMS je sistem detaljno odabranih proizvoda i usluga koji isporučuju natprosečne rezultate u oblasti unutrašnje logistike. Zahtev posla u našoj industrijskoj grani predstavlja mnogo više od odabira brenda ili tehnologije. U najprostijoj definiciji on glasi: „prenos tereta od tačke A do tačke B, sa što optimalnijim troškovima eksploatacije, sa visokim performansama, bez zastoja i na bezbedan način“. 

  Ako ste tip organizacije koji oseća slične simptome i to vam narušava poslovanje, pozovite nas da se upoznamo. To ne znači da ćemo saradjivati, već samo da ćemo jedni drugima dati šansu da se razumemo.

  Fer?